agentia

Circuit Croatia - Bosnia - Hertegovina, Zagreb-Plitvice-Trogir-Split-Dubrovnik-Medjugorje-Mostar-Sarajevo

Traseu: Circuit Croatia - Bosnia - Hertegovina

Oferta expirata!

Plecare din: Oradea, Tg. Mures, Turda, Satu Mare, Timisoara


Transport: autocar


Pret incepand cu: 269 euro


Plecare in datele: 18 septembrie 2013


Ziua 1: Plecare din Oradea in zori pe ruta Oradea-Budapesta-Zagreb ~620 km. Sosire in Zagreb in cursul dupa-amiezii, scurt tur pietonal in zona centrala - Catedrala Sf. Stefan, Cetatea. Ne continuam drumul spre cazare. (zona Ogulin)


Ziua 2: Ne deplasam spre Rezervatia Plitvice, (19.000 ha) renumitele lacuri montane ce se varsa unul in altul, formand cascade si grote; drumetie~3-4 ore. Cazare si timp liber zona Vodice. 3 nopti.(Ogulin-Plitvice-Vodice~250 km


Ziua 3: Deplasare pe coasta Dalmatiei. Se viziteaza orasul Trogir cu obiectivele turistice ca si Catedrala Sf Laurentiu, Loggia cu Turnul cu Ceas, Pimaria Orasului, Fortatreata Kamerleno. Urmeaza Split, unde se viziteaza: Palatul Imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai bine pastrate din epoca romana), Mausoleul lui Diocletian (exterior), transformat in catedrala catolica, Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin. Cazare .


Ziua 4: Timp liber sau *excursie optionala Dubrovnik, se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping. Intoarcere la cazare, timp liber.


Ziua 5: Continuam drumul spre Bosnia-Hertegovina cu scurta oprire la Medjugorje, faimosul loc de pelerinaj, apoi la Mostar pentru a admira panorama orasului vechi, cu Podul Vechi, moscheea Pasa Koski Mehmed. (Makarska-Sarajevo~320 km) continuam drumul spre Sarajevo, scurta vizita in capitala Bosniei-Hertegovinei, oras unde a fost asasinat Franz Ferdinand in 1914, vizitam podurile istorice, Palatul Primariei, Turnul cu Ceas, Catedrala Romano-Catolica. Ne indreptam spre casa. Sosire in tara noaptea. (Sarajevo-Stamora-Moravita-Oradea ~710 km)


Plecari:
Tarife exprimate in euro / persoana
Plecari: Loc in camera dubla Camera single Pat suplimentar
18.09-22.09.2013 269  0  0 

Servicii incluse: transport cu autocar modern, climatizat 3*, 4 nopti cazare la hoteluri de 2-3* cu mic dejun, ghid turism din partea agentiei


Servicii neincluse: excursia optionala la Dubrovnik – 35 euro (grup minim de 25 persoane), intrarile la obiectivele turistice, taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita, asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)


Alte informatii: transfer din orasele Tg. Mures, Turda, Satu Mare, Sibiu, Sebes, Alba Iulia - 25 euro/persoana
- transfer din Cluj-Napoca, Timisoara si Arad, Zalau, Carei - 15 euro/persoana
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar : 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti . Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 25 euro, se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare.


Reduceri:


Circuite

Tabara pentru copii la Colibita - Happy Kids Camp,
Pret de la: 650 RON
Targ de Craciun la Praga-Bratislava-Budapesta,
Pret de la: 110 €
Targ de Craciun Cracovia - Zakopane,
Pret de la: 110 €
Targ de Craciun Viena-Praga-Budapesta,
Pret de la: 149 €
Targ de Craciun la Viena,
Pret de la: 110 €
CIRCUIT CULTURAL SI SPIRITUAL, ISRAEL-IORDANIA,
Pret de la: 809 €
Circuit cultural si spiritual in Israel,
Pret de la: 499 €
Paris,
Pret de la: 399 €
Praga,
Pret de la: 265 €
Londra,
Pret de la: 585 €

Rezerva


Alte informatii

WorldTravel

Intrebari frecvente

LiveZilla Live Chat Software