agentia

Sejur Activ Salzkammergut - Austria , Viena - Mondsee - Bad Ischl - Salzburg - Melk - Wachau

Traseu: Sejur Activ Salzkammergut - Austria

Oferta expirata!

Plecare din: Cluj-Napoca, Oradea


Transport: autocar


Pret incepand cu: 330 euro


Plecare in datele: 29.06.2014


Ziua 1: Plecare din Cluj la orele 03:00, din Oradea la orele 06:00. Sosire la Viena – scurt tur de oras pe biciclete – vizitam cladirile de pe Ringstrasse – Urania, Ministerul de Razboi, Hofburgul, Maria Teresien Platz, Universitatea, Stephansdom, etc. Ne continuam drumul spre Salzkammergut, zona lacurilor montane, unde ne cazam 4 nopti la un hotel-pensiune de 3*. (Oradea- zona Traunsee~800 km)


Ziua 2: Traunsee – Traunkirchen – Gmunden ~ 60 km (traseu usor, fara diferente mari de nivel) Printre vaile si zonele pitoresti, ne indreptam spre Traunsee – vizitam 2 orasele, Gmunden si Traunkirche, deosebite, atat pentru asezarea lor geografica cat si pentru arhitectura renascentista/medievala.


Ziua 3: Circuit Wolfgangsee+Bad Ischl+ Hallstatt ~ 60 km Vizitam oraselele St. Wolfgang, timp liber in oraselul renumit dupa episcopul pustnic care a fondat biserica; urmeaza Bad Ischl, statiune balneara romantica, in sec 19, resedinta principala de vara a familiei Habsburg – vizitam Kaiservilla; timp liber. Ne indreptam spre Hallstatt, unde gasim cele mai vechi urme de cultura si civilizatie din Austria si dintre cele mai vechi din Europa – optional vizita mina de sare sau timp liber in orasel.(traseu usor, fara diferente mari de nivel)


Ziua 4: Vizita Salzburg-Circuit Mondsee ~ 60 km. Vizitam Salzburg unde urmeaza un tur cu bicicletele, in cadrul caruia vizitam Gradinile Mirabel, orasul vechi, Casa Mozart, Gertreidegasse, Domul si optional fortareata Hohensalzbug. Dupa amiaza ne indreptam spre Mondsee (inconjuram lacul - traseu usor, fara diferente mari de nivel).


Ziua 5: Parasim hotelul si ne indreptam spre Melk, optional vizitam abatia din sec 11, dupa care continuam pe bicilete prin Wachau, Patrimoniu UNESCO, cu sate medievale, cu gustari traditionale ~ 40 km. Ne inbarcam in autocar si pornim spre casa. Sosire in tara noaptea tarziu. (Traunsee-Cluj~900 km)


Plecari:
Tarife exprimate in euro / persoana
Plecari: Loc in camera dubla Camera single Pat suplimentar
29.06.2014 330  0  0  Reducere Early Booking 15% (avans 50%) pana in 01.03.2014
29.06.2014 389  0  0  Tarif valabil dupa data de 01.03.2014

Servicii incluse:
- transport autocar/microbuz (in caz de grup mai mic)
- 4 nopti cazare la hotel/pesiune 3* in zona lacului Traunsee/Wolfgangsee cu demipensiune (mic dejun bufet si cina meniu)
- ghid din partea agentiei/insotitor de grup pe tot traseul


Servicii neincluse:
- taxele de intrare: la Hohensalzbug-optional~10 euro (A) cu funicular~7 euro fara funicular, Casa Mozart~7 euro (A), Mina de sare de la Hallstadt~20 euro, Kaiservilla~13 euro, Abatia Melk~10 euro
- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)
- supliment transport biciclete~20 euro, se va calcula cf numar persoane si tip mijloc de transport – locuri limitate pentru bicilete.
- optional se pot inchiria biciclete la fata locului – cca 7-15 euro/zi; exista si biciclete electronice pentru a reduce efortul


Alte informatii:
Tarifele au fost calculate la grup de minim 15 turisti. Suplimentul pentru grup mai mic, se va calcula in functie de numarul de turisti si mijloc de transport.
Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului în cazul în care acest lucru este absolut necesar.


Reduceri:
- reducere Early Booking 15% pana la data de 1 martie (avans 50%)
- reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti - 40 euro(23)


Circuite

Tabara pentru copii la Colibita - Happy Kids Camp,
Pret de la: 650 RON
Targ de Craciun la Praga-Bratislava-Budapesta,
Pret de la: 110 €
Targ de Craciun Cracovia - Zakopane,
Pret de la: 110 €
Targ de Craciun Viena-Praga-Budapesta,
Pret de la: 149 €
Targ de Craciun la Viena,
Pret de la: 110 €
CIRCUIT CULTURAL SI SPIRITUAL, ISRAEL-IORDANIA,
Pret de la: 809 €
Circuit cultural si spiritual in Israel,
Pret de la: 499 €
Paris,
Pret de la: 399 €
Praga,
Pret de la: 265 €
Londra,
Pret de la: 585 €

Rezerva


Alte informatii

WorldTravel

Intrebari frecvente

LiveZilla Live Chat Software